Cheltuieli lunare

Living in Europe | Accommodation | Romania
 

Recomandare: daca doriti sa stati in chirie, va recomandam sa intrebati proprietarul daca are deja un contract cu un furnizor de Cablu TV-Internet-Telefonie, intrucat instalarea pachetului dorit poate dura cateva zile lucratoare, in functie de furnizor.

In cazul facturilor separate pentru gaz, electricitate, Internet-Cablu TV-Telefonie - plata se poate efectua si online, fie direct din contul dvs de client al societatii, fie din contul dvs bancar pe care il accesati online. In plus, in unele blocuri, inclusiv factura la intretinere poate fi achitata online.

De regula cuprinde: consumul de apa, incalzire (daca sunteti racordati la reteaua publica de termoficare), servicii menajere (gunoi, curatenie), intretinerea liftului. In unele cazuri, apa si energia termica sunt contorizate.

Plata facturii se calculeaza cu o intarziere de o luna (ex. Daca inchiriati locuinta din luna martie, veti primi factura la intretinere aferenta lunii martie in luna aprilie).

Cheltuielile de intretinere se afiseaza in cazul blocurilor, la avizierul scarii, urmand a fi incasate intr-un interval mentionat de administratorul blocului. In fiecare luna se citeste sau se transmite printr-un formular valoarea contorului la apa calda si apa rece.